Viddehotell med egen storgamme, Karasjok

Scandic Hotel Karasjok skiller seg ut fra andre hotell på flere måter. En av dem er utvilsomt at hotellets restaurant ligger i en lekker og spesialdesignet samisk tregamme. Her er ildstedet samlingspunktet for gode tradisjonsmåltider og spennende nye retter på lokale råvarer. Og etter middagen er det kort vei inn til en herlig natts søvn under nordlyset eller midnattssola.

Togetherness

Hotellet

Scandic Hotel Karasjok ligger midt i sentrum av den samiske bygda på Finnmarksvidda. Karasjok er et naturlig og viktig stoppested på veien til Nordkapp, men det har også en rekke egne opplevelser å by på. Her kan du se kunst av høy klasse, du kan kjøre med rein og slede, hundespann, scooter eller ski. Om sommeren kan du bade i elva, fiske eller kjøre båt. Og bestiller du opplevelser i forkant, kan du få med deg riktig mye spennende i Karasjok. Landskapet her er også helt spesielt; frossent og snørikt om vinteren, grønt og frodig om sommeren. Om sommeren er det hvite netter, om vinteren blått og rosa lys, vid stjernehimmel og ofte nordlys. Rett ved siden av hotellet ligger opplevelsesparken Sápmi park, og vegg i vegg ligger også Storgammen restaurant.

Hotellet vårt har 88 rom, to restauranter, døgnbetjent resepsjon, butikker, parkeringsplass og fasiliteter for funksjonshemmede.For den som ønsker å utforske omgivelsene på sommerstid, tilbyr sykkelutleien den nødvendige utrustningen.

Restauranten

På vårt helt unike spisested, Restaurant Storgammen, får du retter fra det samiske kjøkken og smaker fra vidda. Det kan vi anbefale til alle! Ved siden av reinkjøtt og multebær kan det samiske kjøkken by på mange retter av fisk, vilt og bær. Restauranten er bygget etter inspirasjon av fire tradisjonelle gammer, har et åpent ildsted og plass til 120 gjester. 

Restaurant Storgammen er åpen hver dag fra klokken 17.00 - 22.00 i sommerperioden fra 11. juni - 31. august. Ellers i året er den åpen på bestilling.

 

Restaurant Storgammen

Email:   karasjok@scandichotels.com 

Telefon: 78 46 89 00

Bookingwww.scandichotels.no

Priser: Storgammen har retter fra 125.- (dessert) Rom fra 750.-

Kjell H. Sæther
3 damer sitter rundt bålet inne i lavvo og spiser.
Interiør i restauranten Storgammen.
Interiør hotellrom på Scandic Hotel Karasjok
Suite på Scandic Hotel Karasjok.