Kveldsvandring ved elva Karasjohka

Mennesker i dag lever i byer badet i lys og lyd, og mange liker ikke lenger mørket. På denne turen får dere anledning til å kjenne på mørket og stillheten som noe trygt og avslappende. Med vår kveldsvandring får dere en herlig avslutning på dagen.Togetherness

Turen

Kveldsvandringen starter på Karasjok Camping. Her settes mobiltelefoner i flymodus, så bare kameraet kan brukes, for nå gjelder det å være til stede i øyeblikket. Den som trenger det får låne eller leie ekstra ytterklær og utstyr. Med vår lokale guide i spissen, vandrer vi sammen ut i gatene og inn i det gamle, vakre elvelandskapet. 

Du får med deg ditt egent reinskinn og ullpledd, og opplever å gå fra opplyste gater til halvmørket. Vi bruker litt tid på å venne øynene til mørket, og bruker sansene på vei til leirstedet. Underveis får dere historier om stedet og om den mektige elva Karasjoka. Dere får høre fascinerende samiske fortellinger, dere får se urgamle gravplasser og vi finner kanskje spor etter elgen. På et fint sted i landskapet har vi gjort i stand en stemningsfull bålplass. Her får dere tilbringe herlig egentid på lune reinskinn ved et stort, knitrende bål. Alt ligger til rette for å nyte ilden, utsikten og hverandre! Her må dere sjøl spikke grillpinner og sanke kratt til bålet. Det blir steking av deilig røykakjøtt og så skal selvsagt også kaffekjelen settes over ilden. På avtalt tid henter vi dere tilbake.

 

Karasjok Camping AS

E-post: post@karacamp.no

Telefon: +47 970 72 225

Web: www.karacamp.no

Facebook: @karasjokcamping

Oppmøte: Resepsjonen på Karasjok Camping kl. 20.30

Varighet: 2,5 timer

Pris: Kr. 590,- per person

Antall: 2 - 10 personer

Guide: Norsk og engelsk

Bekledning: Anbefalt bekledning: Innerste lag ull/superundertøy, et lag med fleece eller lignende, ullsokker, skjerf, tykk lue og tykke votter, og godt vinteryttertøy med støvler. Inkludert: Hodelykt, reinskinn, guide, (evt truger ved mye snø)

Kan leies: Thermodress, skaller, skuterstøvler, tykke votter, tykke ullsokker, varmevest. Transport til og fra Karasjok Camping kan ordnes ved bestilling.

Passer for: alle som vil ha en god avslutning på dagen

Adobe Stock
To som holder koppene inntil hverandre i sola.
Adobe Stock
Bilde av elva Karasjohka på sommeren
Adobe Stock
Piknikk-kurv med termos, epler og rutete pledd.